aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Όλη η Κύπρος είδε ότι η ΕΝΠ…»

«Όλη η Κύπρος είδε ότι η ΕΝΠ…»

Η ΕΝΠ με ανάρτηση της στα Social Media τονίζει ότι η ομάδα πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση (21/04) επισημαίνοντας πως οι ποδοσφαιριστές με την εμφάνιση τους απέναντι στον ΑΠΟΕΛ έδειξαν πως η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Α’ κατηγορία.

Αναλυτικά: «Οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα μας καλείτε να παραμερίσει την απογοήτευση του αποκλεισμού και να στρέψει ξανά το βλέμμα της στον Κυριακάτικο αγώνα με την Ανόρθωση. Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος και το ΔΣ από την αρχή της χρονιάς δεν θα σταματήσει αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος είδε την Τετάρτη ότι η ΕΝΠ είναι ομάδα Α’ κατηγορίας και σιγά σιγά τα επόμενα χρόνια όλο και θα μεγαλώνει περισσότερο. Για να γίνει αυτό βέβαια η συνταγή είναι μια. Η ενότητα, η μεθοδευμένη δουλειά και η επιμονή!

Δεν απογοητευόμαστε που χάθηκε η ευκαιρία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με ενότητα και τον κόσμο στο πλευρό της, αυτή η ομάδα θα έχει στο μέλλον κι άλλες ευκαιρίες κι άλλες ωραίες στιγμές! Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ιστορική ομάδα και για να την κερδίσουμε χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων!

Σας καλούμε να είστε όλοι παρόν στο «Τάσος Μάρκου» για να δώσουμε μαζί την μάχη για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ