aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Όλα αυτά δημιουργούν μια ακαταστασία στα αποδυτήρια...»

«Όλα αυτά δημιουργούν μια ακαταστασία στα αποδυτήρια…»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια (2-3), ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι να αναλύσουμε. Δύσκολο να αποδεχθούμε το τελικό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Μετά από αυτό η ομάδα αντέδρασε πάρα πολύ καλά και μέσα σε 4-5 λεπτά γυρίσαμε το παιχνίδι. Ήμουν ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια τακτικά λάθη.

Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και πιστεύω ότι η φάση κλειδί ήταν το 2ο γκολ της Ομόνοιας. Μετά από αυτό και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κερδίσουν. Μετά από ένα ατομικό λάθος και ένα μακρινό σουτ του Καντε, δεχθήκαμε το 3ο γκολ. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι ένας δύσκολος μήνας ο Ιανουάριος, στον οποίο έχουμε και αλλαγές στο ρόστερ και όλα αυτά δημιουργούν μια ακαταστασία στα αποδυτήρια. Δεν είναι μόνο δικαιολογία, πρέπει να αντιδράσουμε από αυτές τις δυο συνεχόμενες ήττες. Πρέπει να αντιδράσουμε αμέσως και να πάρουμε τους βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στην ομάδα το συντομότερο δυνατό τους νέους ποδοσφαιριστές. Θα αντιδράσουμε σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ