aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟκτάχρονος Αγγλοκύπριος παίζει μπάλα τυφλός και συγκλονίζει (vids)

Οκτάχρονος Αγγλοκύπριος παίζει μπάλα τυφλός και συγκλονίζει (vids)

Η ιστορία του μικρού Mikey Poulli είναι από αυτές συγκλονίζουν, αποδεικνύουν το μεγαλείο της ψυχής και της θέλησης για το πάθος.

O οκτάχρονος Αγγλοκύπριος αφήνει τους πάντες έκπληκτους με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, λίγους μήνες μετά την απώλεια της όρασής του.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας χρηματοδοτεί τον 8χρονο Αγγλοκύπριο, ώστε να ακολουθεί ειδική προπόνηση με σκοπό να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα για τυφλούς. Συμμετέχει μία φορά το μήνα στις προπονήσεις της Μπάρτον Άλμπιον και δύο φορές το μήνα στις προπονήσεις της Τότεναμ, όπου λαμβάνει ειδική καθοδήγηση.

Ο Mikey έχει σοκάρει όλους με τον ενθουσιασμό και την επιμονή του να παίξει ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι σε ηλικία επτά ετών έχασε την όραση του, σημειώνει σε αφιέρωμά της η ιστοσελίδα parikiaki.com.

Ο 8χρονος Αγγλοκύπριος διατηρεί λογαριασμό στο twitter, στον οποίο ενημερώνει τον κόσμο ότι έμεινε τυφλός εξαιτίας μίας σπάνιας πάθησης των ματιών και ότι αγαπά παθιασμένα το ποδόσφαιρο. Ο μικρός ήρωας αγωνιζόταν στην Νεολαία της Ομόνοιας και δηλώνει οπαδός της Άρσεναλ.

Εξηγεί ότι το πρόβλημα στα μάτια του διαπιστώθηκε σε έλεγχο ρουτίνας σε ηλικία έξι ετών και μέσα σε ένα χρόνο έμεινε τυφλός. Ο πατέρας του, John Poulli, ελληνοκυπριακής καταγωγής, αγωνίστηκε σε ομάδα των Μαρωνιτών, ενώ η μητέρα του είναι Γαλλίδα.

Δείτε στα πιο κάτω βίντεο τα θαύματα του MikeyPoulli

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ