aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟκριασβίλι: «Παίκτες υψηλού επιπέδου στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν ταιριάξαμε - Είχα μικρές διαφωνίες με τον...

Οκριασβίλι: «Παίκτες υψηλού επιπέδου στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν ταιριάξαμε – Είχα μικρές διαφωνίες με τον Τιμούρ»

Πλώρη για τα 17 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Γεωργίας έβαλε ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ σκόραρε στο παιχνίδι με το Κόσοβο και έφθασε τα 13 τέρματα με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, τέσσερα λιγότερα από τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Οκριασβίλι χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο των 17 γκολ: «Σκόραρα 13 γκολ με την εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Νομίζω είναι ρεαλιστικός στόχος να φτάσω τα 17 και να ισοφαρίσω τον Τιμούρ Κετσπάγια», σημείωσε και ακολούθως δήλωσε ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του Γεωργιανού προπονητή αν και παραδέχθηκε ότι μεταξύ τους είχαν μικροδιαφορές στην Ανόρθωση.

«Είχα μικρές διαφωνίες με τον Τιμούρ Κετσπάγια αλλά με βοήθησε πάρα πολύ στην Ανόρθωση. Όταν δεν είχα αγωνιστεί για μήνες με κάλεσε στην Ανόρθωση και μου έδωσε την ευκαιρία να ανακτήσω την σταθερότητα μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σ’ αυτόν».

Όσον αφορά τη νέα σελίδα της καριέρας του στον ΑΠΟΕΛ, σημείωσε: «Υπάρχουν παίκτες υψηλού επιπέδου στον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ταιριάξαμε ακόμα, δεν γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον και κατά συνέπεια δυσκολευόμαστε να πάρουμε βαθμούς. Ελπίζω ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση αυτή και θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ