aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟικονομικό και περικοπές μισθών σε παίκτες - προπονητές στο επίκεντρο

Οικονομικό και περικοπές μισθών σε παίκτες – προπονητές στο επίκεντρο

Για το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου, ορίστηκε η τηλεδιάσκεψη των σωματείων με την ηγεσία της ΚΟΠ, εκπρόσωπους του ΠΑΣΠ και τον Σύνδεσμο Προπονητών. Στο επίκεντρο της συζήτησης της τηλεδιάσκεψης, η οποία θα είναι η συνέχιση αυτής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, θα βρίσκεται εκ νέου το οικονομικό, συνέπεια της αναστολής των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού.

Η συζήτηση επικεντρώνεται, όπως και διεθνώς, στις περικοπές στους μισθούς των ποδοσφαιριστών λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, ώστε να πάρουν οικονομική ανάσα τα σωματεία, καθώς και στην ανάγκη για επέκταση των συμβολαίων τους για την περίοδο της επέκτασης της σεζόν.

Την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση όλων των εμπλεκομένων, επικράτησε θετικό κλίμα για αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Στόχος των διαβουλεύσεων είναι το κοινό συμφέρον σωματείων και ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ