aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟικονομική ανακούφιση

Οικονομική ανακούφιση

Σε σαφώς καλύτερη οικονομική μοίρα απ’ ό,τι στο παρελθόν βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα, με τη διοίκηση να αισθάνεται ανακούφιση, αφού τη δεδομένη στιγμή στο σωματείο υπάρχει μια υγιής κατάσταση. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε αναδιάρθρωση των δανείων τους προς τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και το βάρος ενός βραχνάς πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αποτελεί παρελθόν.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας οικονομικής εξυγίανσης και παραμονής τελειώνει εδώ, γίνονται προσπάθειες καθημερινά και σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση της προσφυγικής ομάδας θέλει στο πλευρό της και τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν με τον πιο απλό τρόπο, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, θα δοθούν λεπτομέρειες στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, το ρόστερ της ομάδας με την προσθήκη του Στεφάν Αζίζ Κι έχει ολοκληρωθεί. Δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις ενίσχυσης, με τους ερυθρόλευκους να αισθάνονται ικανοποιημένοι για τον προγραμματισμό που έχει γίνει. Ο προπονητής Σάββας Πουρσαϊτίδης κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας ποιοτικούς παίκτες και αισιοδοξεί ότι η φετινή πορεία της Νέας Σαλαμίνας θα είναι καλύτερη από την περσινή, με πρώτιστο στόχο την άνετη παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ