aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι τόνοι έπεσαν με καθυστέρηση

«Μίλησε χθες ο κύριος Κίρζης με τον πρόεδρο του Άρη, δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση για να πάρουμε περισσότερα εισιτήρια. Είναι ξεκάθαρο πως είναι δικαίωμά τους και δεν τους αδικούμε. Πρέπει να το σεβαστούμε και να προχωρήσουμε.

Δεν έχουν διαφοροποιηθεί οι σχέσεις των δύο ομάδων γι’ αυτή την απόφαση», δήλωσε χθες ο Φανούριος Κωνσταντίνου για το θέμα σχετικά με την άρνηση του Άρη να παραχωρήσει την ανατολική κερκίδα του Σταδίου «Αλφαμέγα» στους φίλους του Απόλλωνα την Κυριακή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, σωστά, έριξε τους τόνους για το θέμα που προέκυψε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Θα ήταν όμως ακόμα καλύτερα αν το έπραττε λίγες ημέρες προηγουμένως.

Όταν δηλαδή άρχισε ο βομβαρδισμός σε ιστοσελίδες με τίτλους «βράζουν στον Απόλλωνα» ή «αθέτησε τη συμφωνία ο Άρης», που ανέδειξαν σε μείζον ζήτημα τη μη παραχώρηση δεύτερης κερκίδας (πέραν της βόρειας δηλαδή, που έτσι κι αλλιώς παραχωρείται στους εκάστοτε φιλοξενούμενους).

Έτσι θα τελείωνε το θέμα εν τη γενέσει του και δεν θα δημιουργείτο όλη αυτή η αναστάτωση, λίγες ημέρες πριν από τόσο σημαντικό ματς, που αφορά στη μάχη του τίτλου και της εξασφάλισης θέσης στο Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ