Οι τιμές των μπούκηδων για τον πρωταθλητή Κύπρου με νέο φαβορί

Διαφοροποιήσεις στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τον πρωταθλητή Κύπρου υπάρχει μετά την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι απρόσμενες απώλειες βαθμών του ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» κόντρα στον Ερμή ώθησαν τις στοιχηματικές εταιρείες να αλλάξουν τις τιμές, με τους γαλαζοκίτρινους να μην είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τόσο η εταιρεία stoiximan.com.cy όσο και η betonalfa.com.cy προσφέρουν σε χαμηλότερη τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Απόλλωνα με απόδοση 3.00 προς 1. Η εταιρεία stoiximan πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχε την ομάδα της Λεμεσού ως τρίτο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος με απόδοση 4.50. Με απόδοση 3.25 παραμένει εξ αρχής ο ΑΠΟΕΛ, όμως πλέον είναι δεύτερο φαβορί, ενώ σταθερή έμεινε και η απόδοση της Ομόνοιας (3.50) που παρουσιάζεται ως τρίτο φαβορί για τον τίτλο.

Απόδοση 7.00 προς 1.00 δίνει η Ανόρθωση που αρχικά προσφερόταν με απόδοση 5.00 προς 1.00. Στην εταιρεία betonalfa η Ομόνοια με απόδοση 3.25 παρουσιάζεται ως δεύτερο φαβορί πίσω από τον Απόλλωνα, με τον ΑΠΟΕΛ να προσφέρεται στα 4.00 και την Ανόρθωση στα 5.00. ΑΕΚ και ΑΕΛ ακολουθούν με τιμή 14.00 προς 1.00.

Όπως σημειώνεται στις αποδόσεις που δίνουν και οι δύο στοιχηματικές εταιρείες οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν μέχρι τις 16:00 της 17ης Οκτωβρίου.

Oι αποδόσεις για τον πρωταθλητή Κύπρου στην εταιρεία stoiximan.com.cy

Oι αποδόσεις για τον πρωταθλητή Κύπρου στην εταιρεία betonalfa.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ