aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΟι τιμές στα νέα αθλητικά πακέτα της Cablenet

Οι τιμές στα νέα αθλητικά πακέτα της Cablenet

Τις τιμές στα νέα αθλητικά πακέτα της ανακοίνωσε η Cablenet. Η συνδρομητική πλατφόρμα προσφέρει στο ανανεωμένο της υλικό όλους τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και κυπέλλου, καθώς και τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που θα μεταδίδονται και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Cablenet ανταποκρινόμενη με τη σειρά της σε ένα πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου τηλεοπτικού κοινού, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι από φέτος, όλοι οι αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, καθώς και οι πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις θα μεταδίδονται και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Cablenet ενημερώνει, βάσει και των Συμβάσεων με τους Συνδρομητές, ότι από την 31 Ιουλίου 2020 τερματίζεται η διάθεση της υπηρεσίας Cablenet Sports For All.

Επιπρόσθετα, από τις 31 Οκτωβρίου 2020 τερματίζεται για τους υφιστάμενους Συνδρομητές η παροχή των πακέτων Connect Sports 20M, Connect Sports 60M και Connect Sports 120M, καθώς και οι επιπρόσθετες υπηρεσίες Cablenet Sports Lite, Cablenet Sports Full και Cablenet Sports For All. Οι Συνδρομητές των συγκεκριμένων πακέτων ή επιπρόσθετων υπηρεσιών θα πρέπει να επιλέξουν, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση πρόωρου τερματισμού, ένα από τα παρακάτω νέα πακέτα προσφορών, τα οποία θα είναι εμπορικά διαθέσιμα από την 1η Αυγούστου 2020. Τα παρακάτω πακέτα θα διατίθενται σε προσφορά έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα νέα αθλητικά πακέτα Football CY+ και Football EU+ προϋποθέτουν επιλογή μιας από τις βασικές Υπηρεσίες Internet. Ενώ, το Football EU+ προϋποθέτει και επιλογή μιας από τις βασικές Υπηρεσίες Τηλεόρασης. Οι Συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την Υπηρεσία Internet και την Υπηρεσία Τηλεόρασης της επιλογής τους, ώστε να προσαρμόσουν τα παραπάνω πακέτα στις δικές τους ανάγκες.

Οι συνολικές μηνιαίες τιμές των πακέτων προϋποθέτουν 24μηνο συμβόλαιο και ισχύουν για όλη τη διάρκεια του 24μηνου συμβολαίου. Χωρίς 24μηνο συμβόλαιο οι τιμές διαμορφώνονται στα €54,80 για το Football CY+, €51,70 για το Football EU+ και €76,60 για το Football For All.

Οι τιμές των παραπάνω πακέτων διαμορφώνονται ανάλογα με την επιλογή Υπηρεσίας Internet και Υπηρεσίας Τηλεόρασης.

Τα νέα αθλητικά πακέτα περιλαμβάνουν τα παρακάτω κανάλια:

Football CY+ Football EU+
Cablenet Sports 1HD Cablenet Sports 2HD
Cablenet Sports 2HD Primetel 2
7SportsTV HD Primetel 3
Primetel 1HD Cytavision Sports 3HD*
Cytavision Sports 1HD* Cytavision Sports 4HD*
Cytavision Sports 2HD* Cytavision Sports 5HD*
Cytavision Sports 6HD*
Cytavision Sports 7HD*

Επιπλέον, τα νέα αθλητικά πακέτα Football CY+ και Football EU+ μπορούν να συνδυαστούν με το πακέτο Connect Xtra 60M, ως επιπρόσθετη υπηρεσία. Εναλλακτικά, οι υφιστάμενοι Συνδρομητές των πακέτων Connect Sports 20M, Connect Sports 60M και Connect Sports 120M, καθώς και των επιπρόσθετων υπηρεσιών Cablenet Sports Lite, Cablenet Sports Full και Cablenet Sports For All, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση πρόωρου τερματισμού, μια από τις εμπορικά διαθέσιμες υπηρεσίες ή προσφορές της Cablenet.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής των πιο πάνω υπηρεσιών και πακέτων επιθυμεί να τερματίσει το πακέτο ή την υπηρεσία του ή να μεταβεί σε κάποιο άλλο εμπορικά διαθέσιμο πακέτο ή υπηρεσία, λόγω της συγκεκριμένης αλλαγής, έχει το δικαίωμα να το πράξει χωρίς οποιαδήποτε χρέωση πρόωρου τερματισμού, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2020.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως καλέσετε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 130, επισκεφθείτε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών μας ή μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.cablenet.com.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ