aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟι στόχοι έχουν εντοπιστεί

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί

Η διασφάλιση του βασικού κορμού, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ένα ομοιογενές κράμα εμπειρίας και ταλέντου, δίνει ευχέρεια χρόνου στους παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας ώστε να κάνουν προσεκτικές μετεγγραφικές επιλογές. Η προετοιμασία άλλωστε θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί από τον Μάκη Παπαϊωάννου (αριστερά στη φωτό), μερικοί από αυτούς θεωρούνται ως παίκτες κλάσης. Λόγω του οικονομικού όμως, οι ερυθρόλευκοι είναι αναγκασμένοι να κάνουν υπομονή και να περιμένουν την ευκαιρία τους.

Η ομάδα της Αμμοχώστου κράτησε στο δυναμικό της μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές. Ανανέωσε το συμβόλαιο με τους Παύλου, Σκοπελίτη, Πεδρίτο, Τσούριουριτς, Μακρίεφ, Τσινκουίνι, Τσίνα, Φούσκο και Χριστοφή. Επέκτεινε τη συνεργασία της με τους Μιχαήλ. Λεμέσιο, Κούσουλο, ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ τους Φροξυλιά και Τσαμπούρη. Στο ακουστικό βρίσκονται και μερικοί ακόμα παίκτες, όπως οι Γκόμες και Γκράιμς.

Το θετικό για τους ερυθρόλευκους είναι ότι σχεδόν όλους τους προαναφερθέντες, ο Εουτζέν Νεαγκόε τους γνωρίζει. Δεν θα πάρει χρόνο στον νέο προπονητή για να μάθει τους παίκτες που παραλαμβάνει, ενώ έχει γνώση για τις μετεγγραφικές κινήσεις που γίνονται. Ο Ρουμάνος κόουτς θα έχει ως βοηθό τον γνώριμό του Λούη Λοΐζου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Άρη, από την 4η μέχρι την 21η αγωνιστική της σεζόν που έληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ