aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι προβολείς στον Στρόβολο

Στον Στρόβολο ο Κεραυνός υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (19:00), σε παιχνίδι που υπόσχεται πλούσιες συγκινήσεις και σασπένς, όπως συνέβη και στους προηγούμενους αγώνες. Οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 στη σειρά και θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην τελική φάση.

Και τα δύο σωματεία έχουν ως στόχο την πρόκριση στους τελικούς και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με το μεταξύ τους παιχνίδι να αναμένεται να είναι συναρπαστικό. Η ομάδα του Στροβόλου θα έχει τον παράγοντα έδρα με το μέρος της, ο ΑΠΟΕΛ από την άλλη όμως έδειξε πως δεν το ‘χει σε τίποτα να «σπάσει» την έδρα του αντιπάλου του. Μένει λοιπόν να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το προβάδισμα στις νίκες και θα βρεθεί ένα βήμα από του να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΘΑ, θα γίνει το Σάββατο (06/04, 15:15) στο «Κίτιον», με την ΑΕΚ να θέλει μια νίκη για να φτάσει στις τρεις και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ