aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟι προτιμήσεις είναι ξεκάθαρες

Οι προτιμήσεις είναι ξεκάθαρες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από τα τέσσερα φιλικά στην Πορτογαλία, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης φανέρωσε τις σκέψεις του για το προσφιλές σχήμα της Νέας Σαλαμίνας στα δυο τελευταία με την Ξάνθη και Καστριότι. Στα δύο προηγούμενα με την Μπαλκάν και την ΑΕΛ, θόλωσε τα νερά με δοκιμές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Απέναντι στην ελληνική και την αλβανική ομάδα, όμως, επέλεξε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι θα είναι βασικοί υποψήφιοι για τις θέσεις της ενδεκάδας.

Ο τερματοφύλακας Βεσελόφσκι, οι ακραίοι αμυντικοί Μιντίκκης και Κορέιρα, οι χαφ Μαργκάσα και Νουρ, οι μεσοεπιθετικοί Ελουντού και Τιάγκο (φωτό), ο σέντερ φορ Ονουάγκμπου, δύσκολα θα λείπουν από το αρχικό σχήμα (εκτός και αν συντρέχει λόγος τραυματισμού ή τιμωρίας).

Βεβαίως, ο Ελλαδίτης χρησιμοποίησε βασικούς και στα δύο παιχνίδια τους σέντερ μπακ Ντομίνγκες και Χατζηκωνσταντή, αλλάζοντας μόνο τον τρίτο της παρέας Χριστοφίδη με τον Φραγκέσκου. Υπάρχει βεβαίως και ο… αστερίσκος: Ο Τζολοβάρτ σίγουρα προορίζεται για βασικός στο κέντρο της άμυνας όταν θα είναι έτοιμος, ενώ θέση ασφαλώς θα διεκδικεί όταν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Σικόρσκι.

Από εκεί και πέρα, οι νεαροί που άρεσαν στα πλέι άουτ της περασμένης σεζόν και παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, θα προσπαθήσουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Ο Πουρσαϊτίδης πάντως έδειξε πολλές φορές ότι τους υπολογίζει και σε ένα πρωτάθλημα 32 αγωνιστικών, συν τα παιχνίδια του κυπέλλου, τους θεωρεί απαραίτητους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ