aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι νέοι παίκτες είναι σαν τα πεπόνια

Οι νέοι παίκτες είναι σαν τα πεπόνια

Βομβαρδιζόμαστε καθημερινώς από δηλώσεις παραγόντων, ποδοσφαιριστών και προπονητών. Σε Κύπρο και εξωτερικό. Καταγράφουμε τοποθετήσεις που γίνονται απλά για να γίνονται. Ωστόσο είναι κάποιες που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό. Και όταν οι λέξεις που συγκροτούν προτάσεις «βγαίνουν» από το στόμα του Ζοζέ Μουρίνιο, τότε έχουν παντελώς διαφορετική βαρύτητα.

Το 2007, λοιπόν, όταν βρισκόταν στην Τσέλσι και δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τις μετεγγραφές των «μπλε» του Λονδίνου, είχε πει μεταξύ άλλων: «Τους νέους παίκτες μπορούμε να τους παρομοιάσουμε με πεπόνια. Μόνο όταν τα ανοίξεις και τα δοκιμάσεις, είσαι 100% σίγουρος εάν τα πεπόνια είναι καλά. Μερικές φορές υπάρχουν πεπόνια που έχουν ωραία εμφάνιση, αλλά η γεύση τους δεν είναι καλή και κάποιες άλλες που είναι λίγο άσχημα, αλλά η γεύση τους είναι φανταστική. Άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά τμήματα και άλλο επαγγελματικά. Πρέπει να παίξουν και να προπονηθούν μαζί μας για να δοκιμάσουμε το πεπόνι».

Ιδιαίτερα στην Κύπρο που ενθουσιαζόμαστε εύκολα από την πρώτη τρίπλα και παρασυρόμαστε από τα βιογραφικά πατώντας έτσι, όλο και πιο συχνά την μπανανόφλουδα, η δήλωση Μουρίνιο πρέπει να καρφωθεί βαθιά στο μυαλό πολλών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ