aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Οι Κύπριοι διαιτητές δεν έχουν κότσια, δεν μιλούσαν για ποδόσφαιρο διαιτητής και VAR»

«Οι Κύπριοι διαιτητές δεν έχουν κότσια, δεν μιλούσαν για ποδόσφαιρο διαιτητής και VAR»

«Βράζουν» στην Πάφος FC με τη διαιτησία του Μάριου Χριστοφόρου στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στη φάση του τελευταίου λεπτού με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι για χέρι του Πόποβιτς με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Χάρη Θεοχάρους να κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος μιλώντας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν είναι μόνο η τελευταία φάση, αλλά και τα σφυρίγματα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού Η τελευταία φάση, όμως είναι αυτό που μας εκνεύρισε περισσότερο. Η μπάλα χτύπησε στον βραχίονα όχι στον ώμο και είναι καθαρή περίπτωση πέναλτι. Ο διαιτητής θα μπορούσε να το δει από το VAR να είναι σίγουρος αν έγινε ή όχι παράβαση. Βλέπουμε αλλοπρόσαλλες αποφάσεις. Οι ίδιοι διαιτητές την περασμένη αγωνιστική πήγαν να δουν φάσεις στο VAR κανονικά, χθες ούτε που το σκέφτηκαν. Θα καταγγείλουμε τους διαιτητές χωρίς κουβέντα. Δεν νομίζω ότι θα μας βγάλει κάπου όλο αυτό, αλλά εμείς θα κάνουμε την καταγγελία, αν θα τιμωρηθεί τώρα ο διαιτητής είναι μια άλλη ιστορία. Η Πάφος δεν τυγχάνει του σεβασμού που της αρμόζει. Εμείς θέλουμε σεβασμό. Ο διαιτητής πριν τον αγώνα είπε στους παίκτες μας respect και όλοι με ένα στόμα και εσύ να σεβαστής εμάς. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα και φυσικά όλοι είδαμε τι έγινε στο τέλος. Δεν νομίζω να μιλούσαν για ποδόσφαιρο ο διαιτητής με τον VARιστα στο τέλος. Οι Κύπριοι διαιτητές δεν έχουν τα κότσια. Ακόμα και με το VAR βλέπουμε αυτή την φοβία».

Για την παρουσία της Πάφου στον αγώνα με την Ανόρθωση: «Καλό ποδόσφαιρο δεν παίξαμε ,αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την απόφαση του διαιτητή. Ούτε ο αντίπαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που δεν δόθηκε το πέναλτι θεωρείτε αλλοίωση αποτελέσματος. Υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα μας χωρίς να έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα μιλήσαμε για πρώτη φορά. Είναι ξεκάθαρο πιστεύουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαιτησία. Άλλωστε αυτό το βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Όλο αυτό το σκηνικό δεν προβληματίζει τους αρμόδιους; Και απόψεις έχουμε καταθέσει και από όλα αλλά δυστυχώς τίποτα. Θα υπάρξει και από τον πρόεδρο μας μία καυστική ανακοίνωση για όλα όσα βλέπουμε. Υπάρχει καθαρά έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω η διακοπή τώρα θα μας βοηθήσει για να επιστρέψουν και οι τραυματίες και να ηρεμίσουμε και λίγο μετά την ήττα από την Ανόρθωση. Πρέπει να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ