aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι κλέφτες πορτοφολιών…

Οι κλέφτες πορτοφολιών…

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Goal»

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελισσόταν η μάχη της πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου, αν δεν δινόταν εκείνο το «πέτσινο» πέναλτι εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο «Αλφαμέγα», αλλά παραμένει ως σημείο αναφοράς για όλους τους ερυθρόλευκους.

Ένα διαιτητικό λάθος έφερε σε μειονεκτική θέση την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία δεν τα κατάφερε στον επαναληπτικό, στην έδρα της.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα ήταν εξασφαλισμένη η πρόκριση αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν διαφορετικό, αλλά προχθές βράδυ έδειξε ότι η «εγκληματική» απροσεξία των Φωτίου και Σολωμού δεν χωνεύεται με τίποτα. Αρχικά εξέφρασε τη στενοχώρια του «γιατί τα όργια που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι έκριναν το αποτέλεσμα», ενώ στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου «έγραψε» άλλη μια ατάκα: «Νιώθουμε ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι τους στην τσέπη μας και μας έκλεψαν το πορτοφόλι».

Η… κλοπή πορτοφολιών δεν έχει καμία θέση στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά δεν φαίνεται στον ορίζοντα ούτε και η διαδικασία εξάλειψης του φαινομένου. Επιστροφή (πορτοφολιών), πάντως, δεν υπάρχει πουθενά. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και οπαδοί, θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους διαδρομή και θα τους βασανίζει πάντα ένα… «εάν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ