aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι κερδισμένοι και η μεγάλη χαμένη

Περί τα τέλη του περασμένου Γενάρη, η μετεγγραφή του Μπρούνο Φελίπε από την Ομόνοια στην Πάφος FC σήκωσε αρκετή σκόνη. Μεγάλη μερίδα οπαδών του «τριφυλλιού» τα έβαλε με τον Παπασταύρου και όχι μόνο για την απόφασή τους να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ως ένα βαθμό δεν μπορεί να τους αδικήσεις, από τη στιγμή που ήταν ο πρώτος σκόρερ και εκ των λίγων διακριθέντων της Ομόνοιας μέχρι εκείνη την περίοδο. Από την άλλη, η διοίκηση κρίνοντας συμφέρουσα την οικονομική πρόταση δεν έκανε πίσω.

Λίγους μήνες μετά, μπορεί να νιώθει απόλυτα δικαιωμένη από την απόφασή της. Γιατί; Επειδή ο Μπρούνο «ψάχνεται» και δεν έχει προσφέρει στην Πάφος FC, με τον προπονητή του να μην τον υπολογίζει στις βασικές επιλογές. Η μετεγγραφή αυτή είχε δύο κερδισμένους. Πρώτα την Ομόνοια, που έβαλε στο ταμείο της ένα σεβαστό ποσό και κατά δεύτερο τον Μπρούνο, που κέρδισε καλύτερο συμβόλαιο. Γιατί σίγουρα δεν πήγε μετεγγραφή με λιγότερα απ’ ότι αμειβόταν στην Ομόνοια.

Μπορεί να πούμε ότι, ο Μπρούνο έχασε αγωνιστικά, καθώς δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε. Ωστόσο, μεγάλη χαμένη είναι η Πάφος FC, που ξόδεψε αρκετά λεφτά επενδύοντας στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου για να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά αυτός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ