aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι καλύτεροι «σερβιτόροι» του πρωταθλήματος

Οι καλύτεροι «σερβιτόροι» του πρωταθλήματος

Η Πάφος FC δεν έχει στο ρόστερ της μόνο τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Ζάιρο σε οκτώ εμφανίσεις προτού τραυματιστεί πέτυχε εφτά τέρματα και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί το πρώτο βιολί της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ στην επίθεση, όμως έχει άξιο συμπαραστάτη τον Γουίλι Σεμέδο. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι σημείωσε τέσσερα γκολ και πιστώθηκε έξι ασίστ, αριθμός που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα στο πρωτάθλημα.

Ο Φώτης Παπουλής της Ομόνοιας με τέσσερις ασίστ είναι δεύτερος στη σχετική λίστα, ενώ ακολουθούν τέσσερις ποδοσφαιριστές με τρεις ασίστ. Πρόκειται για τους Λέο Μπένγκτσον του Άρη, Όνι Βαλακάρι της Πάφος FC, Άνταμ Γκιούρτσο της ΑΕΚ και Αμπουμπακάρ Ντούμπια της Καρμιώτισσας.

Untitled 2

Όσον αφορά στο σκοράρισμα, στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Ζάιρο βρίσκεται ο Μπρούνο της Ομόνοιας με πέντε τέρματα. Τέσσερα γκολ, όσα και ο Σεμέδο, πέτυχαν άλλοι έξι ποδοσφαιριστές. Πρόσκειται για τους Βαλακάρι (Πάφος FC), Μπένγκτσον (Άρη), Τρισκόφσκι (ΑΕΚ), Κακόριν (Άρη), Πίττας (Απόλλων) και Άλτμαν (ΑΕΚ).

3r

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ