aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι ισπανικές… παροικίες και τα «κυπριακά» ανταμώματα! (pics)

Οι ισπανικές… παροικίες και τα «κυπριακά» ανταμώματα! (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η φετινή ισπανική παροικία που δημιουργήθηκε φέτος στην Ομόνοια, αλλά και αυτή που προϋπήρχε, αποτελεί αφορμή για να ανταμώσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί στην Ισπανία πριν έλθουν στην Κύπρο και διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα στο οποίο έκανε αναφορά η ιστοσελίδα μας, είναι αυτό του Τόνιο Ραμίρεθ και του Μικαέλ Γκαφούρ (Γάλλος με ισπανικό διαβατήριο). Επίσης, ο Αλβέρτο Λόρα, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της Ομόνοιας, θα έχει την ευκαιρία να ανταμώσει με τον Νάτσο Κάσες της ΑΕΚ, με τον οποίο αγωνίστηκαν για αρκετά χρόνια ως συμπαίκτες στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, πως ο Λόρα υπήρξε συμπαίκτης με τον Νταβίδ Μπαράλ ο οποίος αγωνίστηκε πρόπερσι στον ΑΠΟΕΛ και τον Λουίς Μοράν, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε σε ΑΕΚ και Ερμή. Υπενθυμίζουμε πως υπάρχουν αρκετά κολλητά φιλαράκια από την Ισπανία οι οποίοι στην Κύπρο θα είναι αντίπαλοι. Ένα δυνατό παράδειγμα είναι ο Τομάς Μεχίας (Ομόνοια) και ο Εμίλιο Ενσούε (ΑΠΟΕΛ).

http://www.davidfdez.net/la-boda-isa-alberto/
http://www.davidfdez.net/la-boda-isa-alberto/
http://www.davidfdez.net/la-boda-isa-alberto/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ