Οι έξπερτ του «1» ημίχρονο, «2» τελικό δεν λογαριάζουν κανέναν!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πιάσαμε πάτο, δεν πάει παρακάτω! Μερικοί άνθρωποι που θέλουν να ονομάζονται παράγοντες και διοικούντες ομάδων έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που πλέον δεν χαμπαριάζουν τίποτα και δεν λογαριάζουν κανέναν. Ασελγούν σε βάρος του ποδοσφαίρου, των ποδοσφαιριστών, της κοινωνίας κάθε βδομάδα και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Το «1» ημίχρονο «2» τελικό, και το αντίστροφο, έγινε… επιστήμη και κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι καρπώνονται χιλιάδες ευρώ.

Στο πρωτάθλημα της Τανζανίας φημολογείται ότι πρόεδρος ομάδας που κέρδιζε στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και είπε στους παίκτες να κάτσουν να χάσουν! Αυτοί συνηθισμένοι από τέτοια όχι μόνο έχασαν, αλλά δέχθηκαν συντριβή.

Αμ, δε, στο άλλο γήπεδο, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε! Και άκουσον-άκουσον, κανείς δεν πιστεύει ότι οι προβολείς έσβησαν λόγω τεχνικού προβλήματος. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ! Να αφήνετε υπόνοιες για την καθαρότητα του πρωταθλήματος.

Μέσα σε όλα αυτά, στη φετινή χρονιά η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τανζανίας έλαβε κάμποσους κόκκινους φακέλους για παιχνίδια συγκεκριμένης ομάδας, η οποία το βράδυ της Παρασκευής έθεσε γερή υποψηφιότητα για άλλον έναν. Βλέπετε, όμως, η ΟΥΕΦΑ δεν επιρρίπτει ευθύνη σε καμία ομάδα και δεν μπορεί κανείς να τους τιμωρήσει.

Δυο-τρεις ουρανοκατέβατοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, έγιναν έξπερτ στα στημένα. Πιάνουν κορόιδο την Ομοσπονδία, την Αστυνομία, τους δημοσιογράφους, τον απλό φίλαθλο.

Ως πότε, αγαπητοί συμπολίτες της Τανζανίας;

ΜΕΣΩΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ