aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Οι διαιτητές να φτιάξουν τα του οίκου τους»

«Οι διαιτητές να φτιάξουν τα του οίκου τους»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για το θέμα που προέκυψε με τους διαιτητές του τελικού, κληθείς ο κ. Μιχαηλίδης να τοποθετηθεί, είπε: «Είμαι υπέρ των Κύπριων διαιτητών. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο, όμως υπάρχει ένα αλλά. Θα πρέπει να φτιάξουν τα του οίκου τους».

Και έφερε παράδειγμα και τους πολιτικούς. «Το γεγονός ότι υπάρχει απαξίωση προς τους πολιτικούς, έχουμε ευθύνη και πρέπει να το καταπολεμήσουμε», ανέφερε και συνέχισε: «Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνη προς τους διαιτητές, κάτι που  μόνοι τους το έχουν δημιουργήσει. Είτε δέχονται παρεμβάσεις, είτε δεν μπορούν να κρύψουν τα φιλοοπαδικά τους συναισθήματα. Επίσης, κρέμονται και από την προαγωγή τους. Οι ίδιοι θα πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και σωματείων».

Καταλήγοντας, εκθείασε τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στον «τελικό» Πάφος FC και Εθνικός. «Έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας. Έπαιξε για τη διαιτησία και τον εαυτό του και πέρασε απαρατήρητος. Άμα θέλουν, μπορούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ