aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι αρετές της ΑΕΚ κόντρα στην αστάθεια του ΑΠΟΕΛ

Οι αρετές της ΑΕΚ κόντρα στην αστάθεια του ΑΠΟΕΛ

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν η ΑΕΚ καλείται να δώσει αγώνα και μάλιστα ντέρμπι, προερχόμενη από ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Σήμερα, λοιπόν, φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ (20:00, Primetel1) μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη στο Τσίρειο και έχει ως αδιαπραγμάτευτο στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες. Θα είναι τεράστια τόνωση, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προέρχεται από επιτυχία και έχει κι αυτός τις ίδιες φιλοδοξίες.

Η ΑΕΚ θα ψάξει τον τρόπο που θα την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο και να πατήσει ξανά το γκάζι για επιστροφή στην κορυφή. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί το τέλειο παιχνίδι, με υπομονή και αποφασιστικότητα. Η ομάδα της Λάρνακας θα θελήσει να αξιοποιήσει τις επιθετικές αρετές της απέναντι σε μιαν άμυνα που παρουσιάζει αστάθεια.

Την ίδια ώρα, ο Καταλά γνωρίζει ότι ο αντίπαλός του έχει δυνατότητες μεσοεπιθετικά και προειδοποίησε τους παίκτες του. Τους κάλεσε να έχουν καλές επιστροφές, να έχουν καθαρό μυαλό και να μη δώσουν δικαιώματα. Οι Λαρνακείς επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και κάνοντας το παιχνίδι που έχουν παρουσιάσει έως σήμερα, θα είναι σε θέση να φθάσουν στην έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Καταλά δεν υπολογίζει τον Λέντες που αποβλήθηκε στο ματς με τον Άρη και τον ανέτοιμο Ναούμ. Αντιθέτως, στην αποστολή θα βρίσκεται ο Γκαρθία. Για το κενό του Λέντες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, επικρατέστερος να το καλύψει είναι ο Άμπραχαμ. Υπάρχει και το σενάριο να μετακινηθεί εκεί ο Εσπινόσα και να καλύψει τη θέση του αριστερού εξτρέμ ο Γκιούρσκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ