aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΩφέλιμη η διακοπή από κάθε άποψη για την Πάφο

Ωφέλιμη η διακοπή από κάθε άποψη για την Πάφο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Πάφος FC. H κούραση, η έλλειψη ικανοποιητικών επιλογών και ίσως δόση ατυχίας, έφεραν την παφιακή ομάδα σε δύσκολη θέση. Πέρα βεβαίως από την αφαίρεση των επτά βαθμών.

Ο Ζέλικο Κόπιτς στηρίζεται στους ίδιους ποδοσφαιριστές, που βρήκε όταν ανέλαβε την ομάδα. Οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές συνεχίζουν χωρίς ανάσα και αυτό επηρεάζει την απόδοση της ομάδας, η οποία δεν έχει σταθερότητα. Γι’ αυτό και η διακοπή είναι μια ευκαιρία ανασύνταξης δυνάμεων, γιατί ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Παραλίμνι. Θα επιστρέψει ο Μολ που εξέτισε την ποινή του. Αυτό που ίσως χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές, είναι ξεκούραση και καθαρό μυαλό.

Η ομάδα της Πάφου έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση και το αντιλαμβάνονται όλοι στον Σύλλογο. Το ίδιο είχε συμβεί όταν της αφαιρέθηκαν οι βαθμοί για αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αντεπιτέθηκε.

Το ίδιο θα θελήσει να κάνει και αυτή τη φορά. Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος η κατάσταση ζορίζει, όμως για να είναι και τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει άμεσα βαθμούς. Το ματς στο Παραλίμνι κρίνεται ως κομβικής σημασίας και στην Πάφο το αντιμετωπίζουν ως ένα από τα πιο κρίσιμα στη μάχη για παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ