aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Οφείλουμε να αποκτήσουμε τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή»

«Οφείλουμε να αποκτήσουμε τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή»

Το Δ.Σ. της Ένωσης, μέσω ανακοίνωσής του τονίζει πως μετά την αποτυχία απέναντι στην ΑΕΛ, η ομάδα υποχρεούται και πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά για να έλθουν τα καλά αποτελέσματα και να πετύχουν τους στόχους τους οι βυσσινί.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλαμε στον χθεσινό αγώνα δεν ήρθε. Υποχρεούμαστε και πρέπει να δουλέψουμε όλοι ακόμη πιο σκληρά, ακόμη πιο μεθοδευμένα και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Μερικές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και σε αυτές είναι που πρέπει να επικεντρωθούμε.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι την ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση της ομάδας όμως τα οικονομικά δεδομένα δεν μας το επιτρέπουν. Οφείλουμε έστω και τις τελευταίες μέρες της μετεγγραφικής περιόδου να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε ένα τουλάχιστο ποδοσφαιριστή.

Σε αυτή την προσπάθεια όμως χρειαζόμαστε την δική σου οικονομική στήριξη. Είναι χρέος όλων μας στο Παραλίμνι να ενισχύσουμε τον πρόεδρο της ομάδας μας αγοράζοντας τους λαχνούς των 50€ με μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο.

Προμηθευτείτε τους λαχνούς σας από τα γραφεία του Σωματείου, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας “Τσόκκος Hotels” ή επικοινωνώντας με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Μόνο όλοι μαζί και ενωμένοι μπορούμε να μεγαλώσουμε πραγματικά ξανά την Ένωση!

Είμαι Παραλιμνίτης σημαίνει Είμαι Ένωση!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ