aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Οδηγός» του Ολυμπιακού το περσινό διπλό επί του ΑΠΟΕΛ

«Οδηγός» του Ολυμπιακού το περσινό διπλό επί του ΑΠΟΕΛ

Να… ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη (1-2) θέλει ο Ολυμπιακός στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ως τυπικά φιλοξενούμενος. Οι μαυροπράσινοι μπήκαν με το «αριστερό» στη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρά το γεγονός ότι λογίζονταν ως το φαβορί της αναμέτρησης κόντρα στη λεμεσιανή ομάδα.

Απέναντι στους γαλαζοκίτρινους θέλουν να γυρίσουν την κατάσταση, πετυχαίνοντας ό,τι ακριβώς και ο Άρης. Να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς παρά το πως θεωρούνται ως το αουτσάιντερ του αγώνα.

«Οδηγός» για την ομάδα του Τακτακαλά αποτελεί ο αγώνας της περσινής σεζόν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την 11η αγωνιστική, όταν με «χρυσό» σκόρερ τον Βασίλη Μάντζη επικράτησε με 1-0, και τότε ως φιλοξενούμενη.

Ο Γιώργος Πετράκης έχει πλέον πληθώρα επιλογών στη διάθεσή του μετά τη διακοπή που μεσολάβησε και το πιθανότερο είναι να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας. Με εξαίρεση τον Γουακάσο, ο οποίος θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, άπαντες οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να ριχτούν στη «μάχη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ