aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Βιντιγκάλ κέρδισε Ράγιος και Τρισκόφσκι

Ο Βιντιγκάλ κέρδισε Ράγιος και Τρισκόφσκι

Ο Αντρέ Βιντιγκάλ (ΑΠΟΕΛ) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑΣΠ το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Ρούβεν Ράγιος (Ανόρθωση) και στην τρίτη ο Ιβάν Τρισκόφσκι (ΑΕΚ).

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑΣΠ την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index για τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έχει λάβει βαθμολογία 358 έναντι 348 του Ράγιος. Σκόραρε ένα γκολ στο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 0-3. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε δύο τελικές προσπάθειες ενώ έδωσε 50 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 88%. Έβγαλε τέσσερις σέντρες, ενώ έδωσε επίσης μια πάσα κλειδί με ακρίβεια. Επανέκτησε 5 φορές την μπάλα και δύο φορές στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Διεκδίκησε την μπάλα 22 φορές κερδίζοντας την τις 13 ενώ βγήκε νικητής και στις δύο εναέριες μονομαχίες που είχε. Πραγματοποίησε οκτώ ντρίμπλες και έξι τάκλιν στον αγώνα, ενώ έκλεψε επτά φορές την μπάλα και μάζεψε πέντε φορές διεκδικίσημη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ