aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Τραϊτσέφσκι και οι άλλοι τρεις…

Ο Τραϊτσέφσκι και οι άλλοι τρεις…

Μετά την ολιγοήμερη άδεια που παραχώρησε ο Κώστας Σακκάς, οι ποδοσφαιριστές της Αλκής επανήλθαν και πάλι στις προπονήσεις και «καρφώθηκαν» στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση, που θα γίνει τη Δευτέρα 1η Απριλίου.

Στην ομάδα της Λάρνακας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της προσεχούς αναμέτρησης, όμως είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο, να διεκδικήσουν βαθμολογικό κέρδος, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Δεδομένη η απουσία του Τραϊτσέφσκι, ενώ μέσα από τις προσεχείς προπονήσεις θα διαφανεί εάν θα προλάβουν οι Ιβάν Κάρλος, Χριστοφή και Φλόρες. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους, όμως η κάθε περίπτωση θα αξιολογηθεί ξεχωριστά από τον προπονητή, ο οποίος αναλόγως θα αποφασίσει εάν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Δεν τίθεται θέμα να ρισκάρει τη συμμετοχή κανενός που δεν θα είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Αναμένεται, λοιπόν, να προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της. Όποιοι κι αν δηλώσουν παρόντες, θα επιδιώξουν την καλύτερη εμφάνιση και κυρίως τους βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ