Ω, τι όμορφα! Μακάρι να μην ξυπνήσουμε από αυτό το υπέροχο όνειρο…

Εργαζόμαστε σε έναν υπέροχο χώρο, παραμυθένιο, παραδεισένιο και η αβεβαιότητα είναι λέξη άγνωστη...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τα σωματεία που διαθέτουν τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, τα βάζουν -μεταξύ άλλων- και με τα ΜΜΕ. Έδειξαν -λέει- «ασθενές ενδιαφέρον» στο καυτό ζήτημα περί αναστολής της διοργάνωσης και κάνουν λόγο για απώλεια εισοδημάτων από όσους ασχολούνται με το άθλημα.

Την ίδια ώρα στον παραδεισένιο χώρο του αθλητικού Τύπου, είναι όλα καλά και όλα ανθηρά. Δεν έμεινε ούτε ένας δημοσιογράφος άνεργος μετά από το θέατρο σκιών που στήθηκε για τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Δεν έχασε κανείς εισοδήματα από βασική εργασία ή συνεργασίες.

Την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊό και της αναστολής κάθε είδους αθλητικής διοργάνωσης, όλες… μα όλες οι ομάδες/ποδοσφαιρικές εταιρείες/σωματεία, μας έδειξαν με… 1.000 την εκτίμησή τους. Δεν μας έφτυσαν καθόλου κατάμουτρα, ούτε την πλάτη μάς γύρισαν και μας βοήθησαν να κυλήσει ωραία και ευχάριστα η δουλειά μας. Όποιος διαφωνεί, ας τον καλωσορίσουμε στην Κύπρο και να του εξηγήσουμε πόσο λάθος έκανε πού στο διάολο ήρθε…

Αυξάνεται αριθμητικά και ποιοτικά ο αριθμός των αθλητικών συντακτών, ενώ αυτοί που έμειναν στο χώρο, δεν αμείβονται απλώς με τα ίδια χρήματα, αλλά οι αυξήσεις απολαβών διαδέχονται η μία την άλλη. Κουραστήκαμε να παίρνουμε όλο και περισσότερα χρήματα. Αχ, καλέ, φθάνει δεν κάνουμε και κάτι σπουδαίο, δεν είναι ανάγκη…

Κανείς δεν φεύγει από το χώρο της Δημοσιογραφίας, ενώ τα Πανεπιστήμια δεν έχουν που να βάλουν τους φοιτητές που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα!

Ω, τι όμορφα, μακάρι να μην ξυπνήσουμε από αυτό το υπέροχο όνειρο που ζούμε και μας διατηρεί καθήμενους στο ζαχαρένιο συννεφάκι της μεγάλης αισιοδοξίας, της θετικότητας και μας ταξιδεύει σε μέρη όπου η αβεβαιότητα είναι για όλους μας λέξη άγνωστη!