Ο θόρυβος να φέρει αποτέλεσμα. Μετά τις καταγγελίες, τα στοιχεία…

Αναμένουμε, πλέον, βάσει των στοιχείων που λέει η Ομόνοια ότι θα δώσει, τις όποιες εξελίξεις...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το να λέγονται, να ακούγονται και να σχολιάζονται διάφορα για το κυπριακό ποδόσφαιρο σε καφενειακό επίπεδο είναι το ένα, να τονίζονται σε ανακοίνωση της Ομόνοιας και επιστολή της ΑΕΛ στην ΚΟΠ είναι το άλλο. Τότε τα διάφορα που σχολιάζονται γίνονται επίσημα και μάλιστα από δυο ιστορικά και μεγάλα σωματεία.

Σαφώς και τα όσα σημειώνουν Ομόνοια και ΑΕΛ είναι πολύ σοβαρά. Στην ομάδα της Λεμεσού επικεντρώνονται περισσότερα στα δικά τους, σε αντίθεση με την Ομόνοια που αναφέρεται γενικότερα, πιο καυστικά και καταγράφει αρκετά απ’ όσα συζητούνται απ’ εδώ και απ’ εκεί. Ωστόσο, για την ώρα τα πάντα χωρίς στοιχεία, ίσως γιατί κάποιος είπε μια κουβέντα και έγινε σούσουρο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η έκπληξη του Μπεργκ με Έζρα και οι Χριστοφή – Μίκου

Τώρα, όμως, από πλευράς Ομόνοιας για να λάβουν μια τέτοια απόφαση και να προβούν σε τόσο σοβαρές καταγγελίες, είναι σε θέση να δώσουν και στοιχεία. Και όπως έγινε γνωστό από χθες, η Αστυνομία που δεν μένει αδιάφορη από όσα καταγράφει η Ομόνοια, θα καλέσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου της Λευκωσίας να στοιχειοθετήσουν τα όσα σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους. Να λοιπόν η ευκαιρία, ο θόρυβος που προκάλεσε ένας μεγάλος σύλλογος με τα όσα καταγράφει να φέρει αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε Παπασταυροφορία

Δεν νομίζω να υπάρχει Κύπριος φίλαθλος, που νοιάζεται για το ποδόσφαιρό μας, έστω και με βαριά καρδιά, εάν ισχύουν τα όσα σημειώνει η Ομόνοια αλλά ακόμη και η ΑΕΛ, να στοιχειοθετηθούν. Και αναλόγως να αποδοθούν ευθύνες. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει εξυγίανση στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ας αποτελέσει το πρώτο βήμα για περαιτέρω ενέργειες που θα οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. Κάπως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι οι φορείς τις καταγγελίες ενός μεγάλου συλλόγου, εφόσον βάσει των στοιχείων επιβεβαιωθούν τα όσα υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του. Για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι οι φορείς να δουν με θετικό μάτι την αρχή που θα γίνει σε μια προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αναμένουμε, πλέον, βάσει των στοιχείων που λέει η Ομόνοια ότι θα δώσει, τις όποιες εξελίξεις.