aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Σωφρόνης ξέρει τον ΑΠΟΕΛ, μα και ο ΑΠΟΕΛ ξέρει τον Σωφρόνη

Ο Σωφρόνης ξέρει τον ΑΠΟΕΛ, μα και ο ΑΠΟΕΛ ξέρει τον Σωφρόνη

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αντιμετωπίσει ως προπονητής της Ομόνοιας την ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε το περασμένο καλοκαίρι (και εξέλιξε κατά πολύ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς). Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ισχυρά «όπλα» του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τα αδύνατα σημεία του.

Βεβαίως, το νόμισμα έχει και άλλη όψη. Όσο καλά γνωρίζει ο Σωφρόνης Αυγουστή τον ΑΠΟΕΛ, άλλο τόσο— ίσως και περισσότερο— ξέρουν στον ΑΠΟΕΛ τον Σωφρόνη Αυγουστή. Μένει να φανεί, τι από τα δύο θα υπερισχύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Συνολικά 20 φορές ο Κύπριος τεχνικός έχει αντιμετωπίσει τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, σε όλες τις διοργανώσεις. Στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων (18 ματς) ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα, ενώ από ένα ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ κατέγραψε ως προπονητής της ΑΕΚ και της Καρμιώτισσας. Σε αυτούς τους 20 αγώνες πανηγύρισε 7 νίκες (όλες με τον Απόλλωνα), ενώ κατέγραψε 8 ήττες. Πέντε ματς έμειναν στην ισοπαλία.

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ