aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Σωφρόνης για Ομόνοια, ΑΕΛ, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Ο Σωφρόνης για Ομόνοια, ΑΕΛ, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

O Σωφρόνης Αυγουστή αξιολόγησε την παρουσία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη μιλώντας στον ΣΠΟΡΤ ΦΜ. Παράλληλα ο Κύπριος τεχνικός εκανε και προβλέψεις για το πρωτάθλημα το οποίο σε λίγες μέρες θα αρχίσει, ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του και την πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του κ Αυγουστή
Για την Ομόνοια: «Πρώτα να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες μας καλή επιτυχία. Σίγουρα θα είναι καλύτερη η Ομόνοια στο αυριανό παιχνίδι. Σίγουρα θέλει να προηγηθεί, νομίζω ότι όλες οι ομάδες εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν. Έχουν τη ποιότητα για να τα καταφέρουν».
«Βλέπουμε τη φετινή χρονιά πόσες εκπλήξεις έχουν γίνει σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες δουλεύουν επαγγελματικά και κάθε ομάδα προσπαθεί να κτυπήσει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή. Δεν υπάρχουν οι μεγάλες αποστάσεις του παρελθόντος, αυτό που πιστεύω είναι πως αν βρεθεί μια ομάδα σε κακή ημέρα και το εκμεταλλευτείς τότε θα πετύχεις μεγάλο σκορ», πρόσθεσε.

Για την ΑΕΛ: «Πιστεύω ότι ο Ντούσαν κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει κρατήσει και αυτός το κορμό του, νομίζω ότι και στο αυριανό παιχνίδι που θα είναι πιο δύσκολο το έργο, θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Τσέποβιτς: «Κατάφεραν και αντικατέστησαν άμεσα τον Μαέ, κατάφερε ο Τσέπβοτς να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια και μακάρι να συνεχίσει έτσι».
Για το πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό και ξεχωριστό. Όλες οι ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν πράγματα. Θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό».

Για την Ανόρθωση: «Βλέπουμε ότι τα τελευταία δυο χρονιά που είναι εκεί ο Τιμούρ τη καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει. Νομίζω έχει ενισχυθεί αρκετά η Ανόρθωση και σίγουρα είναι πιο έτοιμη από τη περσινή χρονιά στα ευρωπαϊκά. Ευχόμαστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο στη Βιέννη. Εύχομαι όλες οι ομάδες να τα καταφέρουν, αυτό είναι καλό και για την Κύπρο. Ένα μικρό νησί και να έχουμε πέντε ομάδες στην Ευρώπη είναι μεγάλη επιτυχία. Είναι ομαδική δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Όπως είδαμε τη περσινή χρονιά έκανε ένα μικρό διάλλειμα για μένα. Οι έξι μεσοεπιθετικοί που πήρε, σίγουρα θα τους ήθελαν όλες οι κυπριακές ομάδες. Είναι πέντε αλλαγές φέτος και αυτό μπορεί να παίξει ρόλο, αν έχεις πολλές επιλογές στον πάγκο».
Πότε θα επιστρέψει στους πάγκους: «Ήταν δική μου επιλογή να μείνω χωρίς ομάδα αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στον Ολυμπιακό, ειδικά τον κύριο Τορναρίτη. Είχαμε και κάποιες συναντήσεις. Ήταν μια απόφαση που πήρα γιατί ήθελα να περιμένω κάποια πράγματα. Έχασα κάποια πράγματα και κέρδισα κάποια που δεν είχα τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος που έμεινα χωρίς ομάδα είναι κάποιες συζητήσεις που είχα στο εξωτερικό. Σίγουρα είμαστε εδώ, θα μελετάμε και θα είμαστε έτοιμοι γιατί η δουλειά του προπονητή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου φωνάξουν. Ο κύριος Μουσκάλλης είπε το πιο σοφό “κάνουμε μια δουλειά που μπορούν να τη κάνουν όλοι”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ