aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Σκαπούλλης για όλες τις επίμαχες φάσεις του ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ: «Γινόμαστε ρεζίλι στο εξωτερικό»!

Ο Σκαπούλλης για όλες τις επίμαχες φάσεις του ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ: «Γινόμαστε ρεζίλι στο εξωτερικό»!

Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, που άφησε πλούσιο απόηχο, σχολίασε ο Χρίστος Σκαπούλλης, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

Όσα δήλωσε ο Χρίστος Σκαπούλλης:

Για την άσεμνη χειρονομία του Σόουζα: «Είδαμε αυτή την άσεμνη χειρονομία του Σόουζα. Το εντυπωσιακό είναι ότι τέσσερις διαιτητές δεν το πρόσεξαν και δεν τιμωρήθηκε. Τα σωματεία δημιουργούν τους κανονισμούς, έχουν τον εισαγγελέα τους. Ασφαλώς μπορεί να επέμβει ο Αθλητικός Δικαστής».

Για το πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ στον Οκριασβίλι από τον Κεραυνό: «Στο ξεκίνημα της φάσης ο τερματοφύλακας (σ.σ. Κεραυνός) παίρνει την μπάλα στον αέρα και στην κάθοδο πέφτει στον αντίπαλο (σ.σ. Οκριασβίλι). Όταν παίξει την μπάλα έχει άφεση αμαρτιών. Δεν είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να δίνεται πέναλτι».

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Νατέλ σε μαρκάρισμα του Σάντος: «Είναι καθαρή περίπτωση πέναλτι. Τον πήρε από κάτω».

Για τη διαχείριση της φάσης από τον διαιτητή: «Έδωσε ένα καθαρό πέναλτι ο διαιτητής. Ποιος ο λόγος να επέμβει ο VARίστας; Αν επενέβη, έχω τις αμφιβολίες μου. Όταν δοθούν οι διάλογοι… ελπίζουμε να δοθούν. Έγινε κάτι το συγκλονιστικό. Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που αυξάνουμε κάθε εβδομάδα τον χρόνο στο VAR για να ξεκαθαρίσουμε μια φάση. Από τα πέντε λεπτά, πήγαμε στα έξι, στα εφτά, στα οχτώ και θα πάμε στα εννιά-δέκα. Επίσης, στο εξωτερικό πάει μόνος ο διαιτητής να δει την φάση, στην Κύπρο πρέπει να έχει φρουρά, τους παίκτες και των δύο ομάδων. Είναι μια κωμωδία, γινόμαστε ρεζίλι. Ειδικά αυτή την περίπτωση η ομοσπονδία πρέπει να την εξετάσει και να πει στον κόσμο τι έγινε για να ικανοποιηθεί και το δημόσιο αίσθημα».

Για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ για χέρι του Βινίσιους: «Κοιτάξτε, εδώ δεν υπήρξε χέρι. Ήταν από κοντά. Τη βρήκε στο χέρι αλλά ήταν από κοντά, πού θα έβαζε το χέρι του».

Για την αποβολή του Σάντος: «Απόλυτα σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παίζει την μπάλα με το χέρι και δεν την αφήνει να πάει στον παίκτη του ΑΠΟΕΛ».

Για την κίτρινη κάρτα στον Τόρες για δυνατό μαρκάρισμα στον Σόουζα και το ενδεχόμενο κόκκινης κάρτας: «Έχει τα στοιχεία του βάναυσου παιχνιδιού. Μάζεψε τα πόδια την τελευταία στιγμή ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και ίσως αυτό να έσωσε τον παίκτη και του έδειξε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής. Εγώ θα έδινα κόκκινη κάρτα».

Για το γκολ του Νατέλ που ακυρώθηκε: «Βλέπουμε με το μάτι και λέμε, είναι; δεν είναι; Και στο τέλος βλέπουμε μια γραμμή που δεν έχει το στοιχείο της αξιοπιστίας γιατί εξαρτάται πότε σταματάς την φάση, πότε πατάς το κουμπί».

Για το γκολ του Εφραίμ που ακυρώθηκε: «Πάλι ρίχνουν μια γραμμή. Και οι δύο πατούν πάνω στις κόκκινες και στις μπλε, δεν μπορώ να καταλάβω. Θα είναι ευχής έργον η FIFA να το σταματήσει αυτό γιατί ζημιώνει το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ