aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Σαρφό διώχνει Τιάγκο, ο Μακρής ετοιμάζει «βαλίτσες»

Ο Σαρφό διώχνει Τιάγκο, ο Μακρής ετοιμάζει «βαλίτσες»

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το μετεγγραφικό μέτωπο στην ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς με ταχύτατες και αποφασιστικές κινήσεις είναι ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Ο Γκανέζος μέσος αποτέλεσε μήλον της έριδος ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες του νησιού, όμως οι Λαρνακείς με γερό μπάσιμο τις τελευταίες ώρες ήλθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Εάν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, ο Σαρφό θα πάει στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και απ’ εκεί και πέρα για να αποκτήσουν οι κιτρινοπράσινοι πλήρως τα δικαιώματά του θα πρέπει να προκύψει νέα συμφωνία με την πλευρά που εκπροσωπεί τον Γκανέζο. Η κατά τα φαινόμενα άφιξη του Σαρφό στη Λάρνακα οδηγεί στην πόρτα της εξόδου άλλον ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ και ο… κλήρος ή καλύτερα ως αδύναμος κρίκος κρίνεται ο Τιάγκο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ντύθηκε στα κιτρινοπράσινα μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην πρωταθλήτρια Ομόνοια, όμως δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα στην ομάδα του Νταβίδ Καταλά. Το συμβόλαιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή λήγει τον Μάιο του 2023, επομένως θα πρέπει να εξευρεθεί η φόρμουλα αποχώρησής του είτε με κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας είτε με παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού.

Εξάλλου, στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από την ΑΕΚ ο Ανδρέας Μακρής. Ο Κύπριος επιθετικός είναι στην σκιά των Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊρ και Ρόμο, γεγονός που δεν του επιτρέπει να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, κάτι που ευελπιστεί ότι θα έχει στους μαυροπράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ