Ο Σαρδινέρο που αποχωρεί, οι διαδικασίες για το «γερό χαρτί» και η ΑΕΚ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Αντριάν Σαρδινέρο μετά από τέσσερις σεζόν στον Απόλλωνα, θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός, δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου, δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει τέλος του μήνα.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, έχει κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης κυπριακού διαβατηρίου και όταν το εξασφαλίσει, θα μπορεί να αγωνίζεται ως γηγενής στο πρωτάθλημά μας. Κάτι που θεωρεί ότι θα αποτελέσει «γερό χαρτί» στα χέρια του προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή πρόταση.

Πάντως, η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χωρίς να καταφέρει να τον προσθέσει στο ρόστερ της. Στον Απόλλωνα, δεν έχουν κανένα παράπονο από τον Αντριάν Σαρδινέρο. Είναι φιλότιμος παίκτης, έδινε σε κάθε ματς τα πάντα στο γήπεδο, πλην όμως κρίνουν πως στη συγκεκριμένη θέση θέλουν μία καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Aπόλλων: Έδειξε την πόρτα εξόδου σε άλλον έναν ο Αυγουστή

Όσον αφορά στον Ζοάο Πέδρο, εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα παραμείνει. Σύντομα οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του. Πιο εύκολη φαντάζει η περίπτωση του Φώτη Παπουλή. Στην πόρτα της εξόδου είναι ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος δεν ικανοποίησε τη φετινή σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ