Ο Ρούτκο υποψήφιος για τα δοκάρια

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Κιέβου και εκεί βρίσκεται μέχρι και σήμερα, με εξαίρεση τη σεζόν 2015-16 όταν είχε αγωνιστεί δανεικός στη Χοβέρλα...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε προχωρημένες επαφές με τον 27χρονο Ουκρανό τερματοφύλακα, Αρτούρ Ρούτκο, βρίσκεται η Πάφος FC, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ζοέλ Μολ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Κιέβου και εκεί βρίσκεται μέχρι και σήμερα, με εξαίρεση τη σεζόν 2015-16 όταν είχε αγωνιστεί δανεικός στη Χοβέρλα.

Η μοναδική αξιόπιστη επιλογή κάτω από τα δοκάρια είναι αυτή του Ευγένιου Πέτρου, ο οποίος είχε καλή παρουσία, όσες φορές χρειάστηκε πέρσι να αντικαταστήσει τον Μολ.

Από εκεί και πέρα οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας της Πάφου συνεχίζονται, παρά τις ανησυχίες που εκφράζονται περί καθυστέρησης. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, καθώς στη διάθεσή τους οι Παφίτες έχουν αρκετό χρόνο. Ψάχνουν για τις καλύτερες επιλογές και αυτό απαιτεί χρόνο και καλό κοσκίνισμα.

Οι Ρώσοι επενδυτές θα ρίξουν και φέτος χρήμα, όμως έχουν δώσει εντολές στον Ζέλικο Κόπιτς να προχωρήσει με σίγουρες επιλογές, οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο.  Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και αφορούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν όλες τις γραμμές, ειδικότερα στον μεσοαμυντικό χώρο, όπου υπάρχουν και περισσότερες ελλείψεις. Στα υπόψη είναι και η ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ