aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Ράσιτς στέρησε από τον Εθνικό το… Κονέ με την κορυφή! (video)

Ο Ράσιτς στέρησε από τον Εθνικό το… Κονέ με την κορυφή! (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η Πάφος προσπάθησε για το… Κονέ με την κορυφή, όμως ο Ράσιτς είχε την απάντηση. Το ματς μεταξύ της παφιακής ομάδας και του Εθνικού Άχνας ολοκληρώθηκε ισόπαλο (1-1) στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέτριο το πρώτο μέρος, πολύ καλό το δεύτερο. Η ομάδα του Εγκωμίτη παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στο δεύτερο 45λεπτο με τον Κονέ να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να κερδίζει πέναλτι, ενώ η αντίστοιχη του Κόπιτς είχε τις καλές της στιγμές όμως η ατυχία και η δυστοκία δεν την άφησαν να πάρει τη νίκη. Ο Εθνικός έχει μαζέψει πλέον 11 βαθμούς (-1 παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ), και η Πάφος είναι στους 8.

Το ματς…

Μέτριος ο ρυθμός του πρώτου μέρους, ενώ καταγράφηκαν ελάχιστες ευκαιρίες. Συγκεκριμένα δύο, οι οποίοι σημειώθηκαν από την Πάφο. Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εξαιρετικό συνδυασμό, ο Βα εξουδετέρωσε τον Μπογκαντίνοφ, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα σταμάτησε στα σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Ράσιτς με κοντινή κεφαλιά απείλησε την εστία του Εθνικού, ο κίπερ όμως των φιλοξενουμένων απογειώθηκε και εξουδετέρωσε. Από την άλλη, η ομάδα του Εγκωμίτη περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα και πέραν κάποιων προϋποθέσεων δεν πλησίασε με αξιώσεις την εστία του Ρούντκο.

Εντελώς διαφορετικός ο ρυθμός του δευτέρου μέρους καθώς ο Εθνικός μπήκε σοβαρός και… ψυχωμένος, ενώ είχε και την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, στο 54’ κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Κονέ «χόρεψε» την άμυνα της Πάφου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως ο Λαφράνς τον ανέτρεψε εντός περιοχής και σωστά ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κουντόμπιακ δεν λάθεψε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Η ομάδα του Εγκωμίτη στο 59’ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Μαρκόσκι πέρασε μόλις έξω.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 81’ με καρφωτή κεφαλιά του Ράσιτς, έπειτα από σέντρα του Νέμετς. Το παιχνίδι πήρε μια… άγρια ομορφιά αφού προσπαθούσαν και οι δύο ομάδες για το γκολ της νίκης, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε. Η Πάφος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς ο Βαλεριάνος στο 89’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Κονέ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Ρούντκο, Σιρόκ (60′ Καμπράλ), Πανός (68′ Λουλίνια), Λαφράνς, Βαλεριάνος, Πάντσεον, Γουίλιαμς, Μπεσάρα, Ράσιτς, Βα, Νέμετς.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού (90’+5 Ιωάννου), Μαρκόσκι, Γκολομπάρτ, Ευσταθίου, Κουντόμπιακ (86′ Παπαγεωργίου), Λαμπάν, Μιγκελίτο, Κονέ, Ντενίλσον, Κοστόφσκι.

Σκόρερ: 81′ Ράσιτς / 55′ Κουντόμπιακ

Κίτρινες: Πανός (3η), Γουίλιαμς / Γκολομπάρτ, Μαρκόσκι, Κυπριανού, Κοστόφσκι

Αποβολές: Βαλεριάνος (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

4ος: Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης.

ΤO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ