aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ προβληματισμός του Μπεργκ είναι μεγάλος

Ο προβληματισμός του Μπεργκ είναι μεγάλος

Πολύ δύσκολα θα είναι παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής (12/9) με την ΑΕΚ στη Λάρνακα ο Μιξ Ντίσκερουντ. Ο Αμερικανός μέσος της Ομόνοιας αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στη φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας και πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο οπλοστάσιο του Χένινγκ Μπεργκ.

Αυτό ασφαλώς προκύπτει και από τη γενική φιλοσοφία του Νορβηγού τεχνικού στη διαχείριση παρόμοιων περιπτώσεων στη μέχρι στιγμής θητεία του στον πάγκο των πρασίνων. Βασικός κανόνας του τεχνικού της Ομόνοιας είναι να μην ρισκάρει τη συμμεροχή ενός παίκτη όταν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον προπονητή της Ομόνοιας είναι και η παρουσία ή όχι του Μπασιρού στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο διεθνής με τις Κομόρες θα επιστρέψει τελευταίος στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», την Παρασκευή, 48 ώρες πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Εναπόκειται στον Χένινγκ Μπεργκ πως θα διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή, αφού αμέσως μετά θα ακολουθήσει και το ταξίδι στο μακρινό Καζακστάν, για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ιδιομορφία της κατάστασης είναι πως και οι δυο παίκτες αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και ενδεχόμενη απουσία τους σίγουρα θα επηρεάσει, καθώς θα πρέπει να προσθέσουμε και τις απουσίες των Κούσουλου και Μποτεάκ που και αυτοί είναι εκτός πλάνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ