aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΟ πρώην «Κύπριος» παικταράς Κατσαβάκης, έχει ένα τεράστιο όραμα

Ο πρώην «Κύπριος» παικταράς Κατσαβάκης, έχει ένα τεράστιο όραμα

Θυμάστε τον Νίκο Κατσαβάκη; Αξέχαστος θα μας πείτε όσοι υποστηρίζουν την Ανόρθωση. Πρόκειται για τον Ελλαδίτη αμυντικό ο οποίος διέπρεψε και μεγαλούργησε με την φανέλα της Ανόρθωσης για έξι χρόνια (2004-10), ενώ πέρασε και μία διετία από τον Απόλλωνα (2010-12) και πολύ παλαιότερα στον Διγενή Μόρφου (2002-04).

Ο Κατσαβάκης πλέον από το πόστο του εφόρου ποδοσφαίρου στον Πανσερραϊκό, μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, η οποία το περασμένο Καλοκαίρι βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής. Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν όταν ο Κατσαβάκης πήγε στα «λιοντάρια» της Βορείου Ελλάδος, εκεί όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν (2000-02 & 2013-14). Ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται στον α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής και με τον γενικό διευθυντή Τάσο Καζία και τον προπονητή Σάκη Αναστασιάδη, ανέλαβαν να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Για όσους θυμούνται, ο Κατσαβάκης λίγο καιρό μετά από την συμμετοχή της Ανόρθωσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2008-09, κυπριοποιήθηκε και φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου. Ο Πανσερραϊκός έχει μόνο ανοδική πορεία μετά από τη νέα τάξη πραγμάτων, αγωνίζεται μόνο με Σερραίους παίκτες κι ο Σερραίος πρώην άσος των κυπριακών γηπέδων, με αργά και σταθερά βήματα χτίζει μία ομάδα για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ