aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Πρόεδρος αναμένει ενημέρωση και εισηγήσεις για καταστολή της βίας στα γήπεδα

Ο Πρόεδρος αναμένει ενημέρωση και εισηγήσεις για καταστολή της βίας στα γήπεδα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναμένει το συντομότερο δυνατόν ενημέρωση από την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννα Κουκκίδη Προκοπίου, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και εισηγήσεις για λήψη συγκεκριμένων μέτρων και ενεργειών που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε πως ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε επικοινωνία με την κ. Προκοπίου και πριν την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί για το θέμα αυτό και αναμένει το συντομότερο δυνατόν ενημέρωση για την έκθεση γεγονότων της Αστυνομίας για τα επεισόδια.

Επίσης, είπε ο Εκπρόσωπος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένει προτάσεις και εισηγήσεις για μέτρα που θα ληφθούν προς αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων και καταστολή της βίας στα γήπεδα.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί συμμετείχαν η κ. Προκοπίου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός αρμόδιος για θέματα ποδοσφαίρου και αθλητικών εκδηλώσεων και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας,

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ