Ο «Πούρσα» αρχίζει το… χτίσιμο

Το σκηνικό της προετοιμασίας για τη Νέα Σαλαμίνα μεταφέρθηκε στο «Ρίου Πράβετς»...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρεχάτε ποδαράκια μου… Στο αθλητικό κέντρο «Ρίου Πράβετς» μεταφέρθηκε από χθες το σκηνικό της προετοιμασίας για τη Νέα Σαλαμίνα, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να αρχίζει σιγά – σιγά το… χτίσιμο της νέας ομάδας.

Στην αποστολή βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές, που αναμένεται στην πορεία να αυξηθούν και να γίνουν 27 αφού καταβάλλεται προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με κεντρικό αμυντικό και επιθετικό. Τη δεδομένη στιγμή αυτές είναι οι ανάγκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ, χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω προσθήκη εάν διαπιστωθεί αδυναμία σε κάποια θέση.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα διαρκέσει έως τις 4 Αυγούστου. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν και κάποια φιλικά παιχνίδια τα οποία ακόμη δεν ανακοινώθηκαν. Ωστόσο, έγινε γνωστό πως ανάμεσα στους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου που επίσης βρίσκεται στο Πράβετς αλλά και η Ξάνθη.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα θελήσει μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά παιχνίδια να «χτίσει» ένα δυνατό σύνολο, ικανό να δώσει συνέχεια στην περσινή εξαιρετική πορεία. Παρά την αποχώρηση κάποιων βασικών μονάδων, ο κορμός διατηρήθηκε γεγονός που αναμένεται να λειτουργήσει θετικά στο «χτίσιμο» αλλά και στην ομοιογένεια της ομάδας.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ