aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Ονίλο, ο Ντα Σίλβα και Βούλγαρος διεθνής

Ο Ονίλο, ο Ντα Σίλβα και Βούλγαρος διεθνής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα στο στρατόπεδο του Ερμή, με την ομάδα της Αραδίππου να «τρέχει» για να τα καλύψει. Στο κεφάλαιο μετεγγραφές, πέρα από την κίνηση με τους Γιάννη Αντωνίου και Μάικλ Φίλγκεϊτ, ο Ερμής δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με άλλον ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει προφορική συμφωνία με τους Ίμπσον ντε Μέλο και Τιάγκο Φερέιρα, όμως ακόμη δεν μπορεί τίποτα να θεωρηθεί δεδομένο από τη στιγμή που δεν έπεσαν οι υπογραφές.

Το θέμα Ιφεανί Ονίλο φαίνεται να «κολλά» για την ώρα, καθώς ο μάνατζερ του βάζει… εμπόδια στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής, όπως τονίζουν στον Ερμή. Ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον τεχνικό διευθυντή Σκεύο Χρίστου, είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντα Σίλβα της Παντούρι.

Του έγινε πρόταση, όμως δεν τον ικανοποιεί, αφού είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με τις σημερινές του απολαβές. Αν τελικά πει το «ναι», εφόσον ο Ερμής βελτιώσει την προσφορά του, θα είναι λόγω της καλής σχέσης που έχει με τον Σκεύο Χρίστου.

Η περίπτωση Δημήτρη Μουλαζίμη δυσκολεύει, καθώς ο Ερμής μόνο ελεύθερο τον θέλει, ενώ χθες ο Χρίστου βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου και παρακολούθησε τον αγώνα Ελπίδων Κύπρου – Βουλγαρίας. Είχε το βλέμμα του σε Βούλγαρο ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στην έδρα που θα χρησιμοποιεί ο Ερμής τη νέα σεζόν, εκτός απροόπτου θα είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προετοιμασία είναι δεδομένο ότι θα γίνει στην Κύπρο, απομένει να αποφασιστεί σε ποιο μέρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ