Ο Ολυμπιακός «καίγεται», η Δόξα δεν αγχώνεται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για να διατηρήσει ελπίδες ώστε να κάνει το θαύμα, επιβάλλεται ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα να καρπωθεί τους τρεις βαθμούς. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα εξαφανίσει και τις ελάχιστες ελπίδες που συγκεντρώνει προκειμένου να το παλέψει για την αποφυγή της διαβάθμισης. Εάν οι μαυροπράσινοι κάνουν 26 τους βαθμούς, τότε θα στρέψουν αμέσως την προσοχή τους στο αυριανό παιχνίδι που θα γίνει στην Πάφο, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα, ελπίζοντας ασφαλώς σε νίκη των ερυθρολεύκων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες

Στον Ολυμπιακό δεν σηκώνουν λευκή σημαία και λένε πως όσο υπάρχουν μαθητικές πιθανότητες θα τις κυνηγήσουν. Αναγνωρίζουν βεβαίως πως το έργο τους έγινε εξαιρετικά δύσκολο μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ερμή, αλλά θα δώσουν τα πάντα στο σημερινό ματς για να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά και βλέπουν στη συνέχεια. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Βέσκο Μιχαήλοβιτς. «Η μπάλα δεν είναι στα πόδια των παικτών μας για το θέμα της παραμονής, αλλά η ομάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια που απέμειναν. Στο παιχνίδι με τη Δόξα θα προσπαθήσει για το τρίποντο», τόνισε χαρακτηριστικά χθες στο «Goal» ο Πάρης Φωκαΐδης.

Διαβάστε επίσης: Συνειδητοποίηση και τα επόμενα βήματα

Όσον αφορά στη Δόξα, δεν υπάρχει κανένα άγχος για το βαθμολογικό όφελος και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο Λούκας Χατζηλούκας για να αγωνισθούν καλούνται να παίξουν ελεύθερα. Αυτό πολλές φορές λειτουργεί θετικά, με τους πράσινους της Κατωκοπιάς να προσδοκούν σε νίκη, μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Πάφος FC. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Πανέτοιμος είναι πλέον και ο Μπα. Στην ομάδα, σημειώνουμε, πως άρχισε ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, με στόχο η Δόξα να παρουσιαστεί πολύ πιο απαιτητική αγωνιστικά, διανύοντας ακόμη καλύτερη πορεία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Άρτουρ Βαλικάεφ, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με άλλους ποδοσφαιριστές. Στο διάστημα, πάντως, της παρουσίας του στον Τακτακαλά ο Ρώσος ανασταλτικός μέσος που αποκτήθηκε τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο είχε πενιχρή συνεισφορά σε αγωνιστικό επίπεδο, δίχως ποτέ να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει λύση πρώτης γραμμής για την ομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ