aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ολυμπιακός (ακόμα) κερδίζει χρήμα από τον Πιέρο Σωτηρίου!

Ο Ολυμπιακός (ακόμα) κερδίζει χρήμα από τον Πιέρο Σωτηρίου!

Μια λαμπάδα στο μπόι του Πιέρου Σωτηρίου θα (πρέπει να) ανάψουν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός εννιά χρόνια μετά τη μετεγγραφή του από τους μαυροπράσινους στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να φέρνει χρήμα στο ταμείο του Συλλόγου!

Το Καλοκαίρι του 2013 η ομάδα του Τακτακαλά πώλησε τον Σωτηρίου στους γαλαζοκίτρινους για 70.000 ευρώ, όμως η τρομακτική ανέλιξη της καριέρας του ποδοσφαιριστή έφερε υπερδιπλάσιο κέρδος στον Ολυμπιακό. Αυτό γιατί οι μαυροπράσινοι επωφελήθηκαν οικονομικά σε όλες τις μετεγγραφές του Πιέρου Σωτηρίου που ακολούθησαν, όπως προνοεί ο κανονισμός για τα τροφεία εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό κοντά στο 3,5% από τα χρήματα που δαπανούνται για κάθε μετεγγραφή καταλήγουν στο ταμείο της ομάδας που ανέδειξε τον εκάστοτε παίκτη και στην προκειμένη τον Ολυμπιακό. Τo deal της Λουντογκόρετς με τη Χιροσίμα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, έκλεισε στα 2.000.000 ευρώ, επομένως οι μαυροπράσινοι θα βάλουν στο ταμείο τους περίπου 70.000 ευρώ.

20121212002438

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ