aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥO Ντίκσον θύμισε στους Άγγλους κάτι από Ριβάλντο-Νεϊμάρ! (vids)

O Ντίκσον θύμισε στους Άγγλους κάτι από Ριβάλντο-Νεϊμάρ! (vids)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Από τον περασμένο Ιανουάριο, κι έπειτα από έξι μήνες στη Σάττον Γιουνάιτεντ, ο Κρίστοφερ Ντίκσον αγωνίζεται στη Τσέλμσφορντ Σίτι με της οποίας τη φανέλα τα πάει περίφημα (έξι γκολ σε ισάριθμες συυμετοχές), ενώ στις 4 Μαρτίου σε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Χέμελ Χεμπστεντ Τάουν ο Άγγλος στράικερ σκόραρε και τα δύο γκολ, το ένα εκ των οποίων πανέμορφο.

Με αφορμή το πιο πάνω γεγονός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Yellowad.co.uk» (δείτε εδώ τη συνέντευξη), αναφέρθηκε στο υπέροχο τέρμα του (στάθηκε αδύνατο να βρούμε κάποιο βίντεο).

«Ουάο, είναι πάντα ωραίο να πετυχαίνεις ένα αναγνωρίσιμο γκολ. Ήταν φανταστικό γκολ. Έβλεπα την μπάλα να έρχεται πάνω μου. Στην αρχή θα έκανα στήθος και σκεφτόμουν το γκολ του Ριβάλντο στον αγώνα της Μπαρσελόνα με τη Βαλένθια. Σκέφτηκα ότι αν μπορέσω να κάνω στήθος θα καταφέρω να κάνω ανάποδο γυριστό. Αλλά το πρώτο μου άγγιγμα δεν ήταν το καλύτερο, έτσι χρειάστηκε να κάνω ξανά κοντρόλ και να σουτάρω», είπε αρχικά σχετικά με το γκολ του!

«Ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Κοίταξα γύρω και παρακάλεσα να πάει μέσα γιατί ήταν μία από τις τελευταίες στιγμές του αγώνα (σ.σ. 90’ + 2). Άκουσα την αντίδραση του κόσμου πριν η μπάλα καταλήξει στα δίκτυα. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν αυτό είναι το καλύτερό του τέρμα, ο Ντίκσον απάντησε: «Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα τρία γκολ στην καριέρα μου. Πέτυχα ένα στην Κύπρο όταν αγωνιζόμουν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα το οποίο ήταν ίσως το καλύτερο γκολ που πέτυχα ποτέ. Το σύγκριναν με ένα γκολ του Νεϊμάρ απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Υπάρχει στο YouTube το βίντεο με το γκολ του Νεϊμάρ και το δικό μου».

Το περσινό γκολ του Ντίκσον με τη φανέλα της Ένωσης που θύμισε κάτι από Νεϊμάρ!

Το γκολ του Ριβάλντο απέναντι στη Βαλένθια, μοιάζει με αυτό που πέτυχε πρόσφατα ο Ντίκσον, ωστόσο στάθηκε αδύνατο να βρούμε κάποιο βίντεο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ