aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Ντανίλο, οι €100.000 και η Ομόνοια

Ο Ντανίλο, οι €100.000 και η Ομόνοια

Στον «πάγο»- τουλάχιστον για την ώρα- μπήκαν οι τάσεις φυγής του Ντανίλο από την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι κατέστησαν σαφές στον ποδοσφαιριστή ότι δεν υπάρχει διάθεση να μείνει ελεύθερος και εάν ο σύλλογος δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν έχει να πάει πουθενά.

Η διοίκηση της ΑΕΛ διαμήνυσε στον 31χρονο μεσοεπιθετικό ότι θα συναινέσει σε παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού εάν βάλει στο ταμείο της ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ, ενώ για μετεγγραφή σε κυπριακή ομάδα αξιώνει περισσότερα χρήματα. Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν τις προηγούμενες μέρες θέλουν τον Ντανίλο να μην αφήνει αδιάφορη την Ομόνοια.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδειξε να αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση, κατανόησε και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΛ. Δείχνει, πλέον, διατεθειμένος να τιμήσει το συμβόλαιό του και να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της. Πρόκειται για έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών του ρόστερ της ΑΕΛ και ο Κέρκεζ στηρίζει πολλά στην παρουσία του Βραζιλιάνου άσου.

Στην ομάδα της Λεμεσού θα ανοίξουν εάν χρειαστεί το κεφάλαιο Ντανίλο μόνο στην περίπτωση που προκύψει πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ