aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟ Νουρ «εκτέλεσε» την Ένωση και έδειξε τον δρόμο στη Σαλαμίνα! (vid)

Ο Νουρ «εκτέλεσε» την Ένωση και έδειξε τον δρόμο στη Σαλαμίνα! (vid)

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πάρα πολλές χαμένες φάσεις ένθεν κι ένθεν και με το ενδιαφέρον να είναι σε υψηλά επίπεδα από τα πρώτα λεπτά μέχρι το τέλος, η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να κερδίσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» με 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι, με «χρυσό» σκόρερ τον Νουρ (38’), πήραν τρεις πολύτιμους πόντους στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής και για πρώτη φορά φέτος διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους και πέτυχαν «κολλητή» νίκη.

Η νίκη αυτή, η οποία συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση για τη Νέα Σαλαμίνα, ξαλαφρώνει τους ερυθρόλευκους ενόψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας και αναμφίβολα, οι παίκτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα.

Πολύ αξιόλογη εμφάνιση είχε η Ένωση, η οποία όχι μόνο άξιζε καλύτερης τύχης, αλλά θα μπορούσε εάν ήταν εύστοχη να κερδίσει κιόλας αφού οι παίκτες της απώλεσαν πολλές και αξιόλογες φάσεις. Με λίγη τύχη παραπάνω, για να είμαστε και δίκαιοι, μπορούσε και η Σαλαμίνα να πετύχαινε δεύτερο γκολ και να μην χρειαζόταν να καρδιοχτυπήσουν έως το 94’ οι οπαδοί της.

Γενικώς ήταν ένα ματς με διψήφιο αριθμό καλών χαμένων ευκαιριών ειδικά στην επανάληψη και το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει καθόλου την εικόνα της αναμέτρησης. Μεγάλη χαμένη η οικοδέσποινα για την οποία η ήττα σημαίνει παραμονή κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και για τη δε επισκέπτρια αποτελεί βαθμολογική αναρρίχηση.

Δικαιολογημένες ήταν οι φωνές για πέναλτι από πλευράς ΕΝΠ σε πέσιμο του Θεοδώρου μετά από σπρώξιμο του Λαμπάν, ενώ το γκολ του Νουρ στο 38’, επιτεύχθηκε με βολέ εντός περιοχής και κόντρα στον Ν. Σπόλιαριτς, έπειτα από ασίστ του Τισντέλ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

ΕΝΠ (Γκουστάβο Σιβιέρο): Κλάιμαν, Κουμής (68′ Βαρέλα), Αγγελή, Α. Κυριάκου, Βαλλιάνος, Θεοδώρου, Ν. Σπόλιαριτς, Μαϊσουράντζε (75′ Ρουσιάς), Ριέρα, Ουντότζι (68′ Αγκιρί), Στσεπάνιακ.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Σαν Ρομάν, Λαμπό, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού (80′ Θ. Σιαθάς), Νουρ, Κωστή (76′ Μαριάνοβιτς), Τισντέλ (84′ Σίμπσον), Κίνγκσλεϊ.

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Σκόρερ: 38′ Νουρ.

Kίτρινες: -/-.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Α’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Β’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Τέταρτος: Ιωάννης Αναστασίου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ