aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Νότσι Χαμασόρ «αγκάθι» στη μετεγγραφή του Σαρφό στην ΑΕΚ

Ο Νότσι Χαμασόρ «αγκάθι» στη μετεγγραφή του Σαρφό στην ΑΕΚ

Στον «αέρα» είναι η μετεγγραφή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ και το σκηνικό είναι ρευστό με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά. Ανάμεσα στους μαυροπράσινους και την ομάδα της Λάρνακας υπάρχει προφορική συμφωνία που προνοεί παραχώρηση του Γκανέζου μέσου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Ο Νότσι Χαμασόρ αξιώνει αρκετά χρήματα ώστε να συναινέσει σε μετακίνηση του Σαρφό σε οποιαδήποτε ομάδα ως προμήθεια (περίπου 200.000 ευρώ) και απολαβές στον πελάτη του κοντά στο 1.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ναυάγιο τη μετεγγραφή του Γκανέζου στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2020 ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ανανέωση συμβολαίου με τον 26χρονο μέσο έως το Καλοκαίρι του 2023, όμως ο ατζέντης του φρόντισε να έχει μέρος των δικαιωμάτων του.

Οι απαιτήσεις του Νότσι Χαμαρόρ φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων να κάνουν πίσω. Οριστικές εξελίξεις στο σίριαλ Σαρφό αναμένονται τις αμέσως επόμενες μέρες με το σκηνικό πλέον να είναι διαφοροποιημένο και την πλευρά του Ολυμπιακού να πιέζει τον παίκτη ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ