aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Νέμετς έστειλε τον Ερμή στα «τάρταρα» (vid & pics)

Ο Νέμετς έστειλε τον Ερμή στα «τάρταρα» (vid & pics)

Η Πάφος FC με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Νέμετς (πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα) κέρδισε τον Ερμή με 2-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» και έκανε αποφασιστικό βήμα για παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς ήταν καλύτερη από τον Ερμή και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Για την ομάδα του Ερμή μείωσε ο Μαύρου (2-1, 78’).

Η Πάφος FC έφθασε τους 17 βαθμούς και προσπέρασε την Αλκή Ορόκλινης, ενώ ο Ερμής παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 9 βαθμούς και στο -7 από την προτελευταία Αλκή (16β).

Η καρφωτή κεφαλιά του Νέμετς έδωσε το προβάδισμα

Ο Ερμής ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μολ. Στην συνέχεια η Πάφος, ισορρόπησε και έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, καθώς ο Ράκελς αστόχησε από ευνοϊκή θέση (35’).

Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς, συνέχισε να πιέζει και βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με γκολ του Νέμετς (1-0, 43’). Ο Σίροκ γύρισε στον Νέμετς και αυτός με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Αραμπατζή και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα δεδομένα δεν άλλαξαν και η παφιακή ομάδα πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ (1-0).

Την ουσία η Πάφος, έστειλε στα «τάρταρα» τον Ερμή

Στην επανάληψη, η Πάφος FC μπήκε δυναμικά με σκοπό να πετύχει ένα γκολ και να καθαρίσει τον αγώνα. Μόλις, στο 58’ ο Νέμετς μετέτρεψε σε γκολ του πέναλτι που κέρδισε ο Ράστιτς (2-0) και έκανε πιο εύκολο το έργο για την ομάδα του.

Παρόλα αυτά, ο Ερμής δεν τα… παράτησε, μείωσε με τον Μαύρου (78’) αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ταυτότητα του αγώνα:

Πάφος (Ζέλικο Κόπιτς): Μολ, Χολτ, Σιρόκ, Ζάντερ, Ράσιτς, Φόλμπρεχτ (90+4′ Ιμπραΐμ), Μπανγκάρτ, Ζίβουλιτς, Ανγούλο (88′ Ντόβπνια), Νέμετς, Ράκελς (77′ Λουλίνια).

Ερμής (Χρύσης Μιχαήλ): Αραμπατζής, Πουτζιουρής, Κατσιατής (59′ Μακρίεφ), Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (68′ Μαύρου), Μαλόν, Ψάλτης, Κουατσίκα, Ενγκαγκά, Μπουλά, Ντε Μέλο (69′ Λαγός).

Σκόρερ: 43′, 58′ πεν. Νέμετς / 78′ Μαύρου

Κίτρινες: Ζάντερ, Ράσιτς, Λουλίνια / Ενγκαγκά, Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Κουατσίκα

Αποβολές: –

Στάδιο: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου

Α’ Βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου

Β’ Βοηθός: Πέτρος Πέτρου

4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ