aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο Μιγκέλ Άνχελ Μορό έχει στα χέρια του πρόταση από κυπριακή ομάδα»

«Ο Μιγκέλ Άνχελ Μορό έχει στα χέρια του πρόταση από κυπριακή ομάδα»

Πρόταση από κυπριακή ομάδα (δεν την κατονομάζει) έχει στα χέρια του ο τερματοφύλακας της Ράγιο Βιαγιεκάνο, Μιγκέλ Άνχελ Μορό, όπως αποκαλύπτει η πολύ γνωστή ισπανική σελίδα «El Chiringuito TV», και η οποία επικαλείται πληροφορίες του δημοσιογράφου, Μάρκος Ντε Βισέντε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μορό έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της La Liga 2 και μια από ομάδα της Κύπρου. Πρόκειται για 20χρονο τερματοφύλακα που ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ράγιο και έχει καταγράψει 13 συμμετοχές με τη φανέλα της. Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε δανεικός στη Φουενλαπράδα, με την οποία κατέγραψε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σημαντική λεπτομέρεια, ότι κατά το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν είχε ως προπονητή του τον Χοσέ Λουίς Όλτρα της ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του οποίο έπαιξε σε τέσσερα ματς. Τον Δεκέμβριο του 2021 ο Όλτρα αποχώρησε.

Η ανάρτηση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ