aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Ματίας των 7 γκολ και της διαφοράς…

Ο Ματίας των 7 γκολ και της διαφοράς…

Ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά στη φετινή Αλκή, είναι ο Ματίας Σπόλιαριτς. Ο σχεδόν 22 χρονών (22.4.1997) επιτελικός μέσος, αγωνίζεται στην «Αθάνατη» με την μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα και αφήνει τη δική του σφραγίδα στην πορεία της ομάδας. Αγωνίστηκε στα 20 από τα 22 ματς της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, τα 17 ως βασικός, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1.481 λεπτά. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Αλκής με 7 γκολ.

Η προσφορά του είναι τεράστια και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Σακκά. Ο τεχνικός της Αλκής αναμένει από τον Σπόλιαριτς να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στη Β’ φάση, βοηθώντας στον δημιουργικό αλλά και στον εκτελεστικό τομέα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όμως είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα και ένας απ’ αυτούς για την Αλκή είναι ο Ματίας Σπόλιαριτς. Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφος FC, που θα γίνει την Κυριακή, με τον Σακκά να μην υπολογίζει τον Γκαντάσια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ