aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Μάρκου... εμφανίζεται και δείχνει τον δρόμο!

Ο Μάρκου… εμφανίζεται και δείχνει τον δρόμο!

Ο Παναγιώτης Μάρκου ήταν από τους κύριους πρωταγωνιστές στη νίκη-ανατροπή της ΕΝΠ απέναντι στην ΕΘΑ (83-80), καθώς ήταν αυτός που κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του Παραλιμνιού μέχρι της 4η περίοδο, όπου και ανάλαβαν οι Ρέινς, Πίγκραμ και Έντουαρντ.

Για τους «μπασκετικούς» ο Μάρκου, δεν είναι ένα τυχαίο όνομα, κι αυτό διότι συγκαταλέγεται εδώ και χρόνια στα κυπριακά ταλέντα της χώρας. Ο Κύπριος διεθνής, άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΛ, έπειτα αγωνίστηκε στον Απόλλωνα, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κεραυνού. Στον Στρόβολο, δεν κατάφερε να πάρει τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής και αποφασίστηκε από την διοίκηση του Κεραυνού να παραχωρηθεί δανεικός στο Παραλιμνί, εκεί που μοιάζει μέχρι στιγμής να βρήκε την «Ιθάκη» του.

Αξιοσημείωτο στοιχείο των μέχρι τώρα εμφανίσεων του, είναι το 44.4% που έχει στις προσπάθειες τριών πόντων (4/9). Επιπρόσθετα, σε τρεις αγώνες μετράει μέσο όρο 11.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Παρ’ όλα αυτά, το πιο σημαντικό είναι ότι ο 22χρονος γκαρντ παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να βελτιώνεται και να βγάζει συνεχώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο τόσο στην επίθεση (του οποίου το ταλέντο είναι δεδομένο) αλλά όσο και στην άμυνα.

Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης παρακολουθεί την εξέλιξη του νεαρού γκαρντ ωστόσο αναμένει να δει σταθερότητα στην απόδοση του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Φώτο: Γραφείο Τύπου του Κεραυνού Στροβόλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ